Njut av sommarkvällen med härlig musik! På Blankaholm Naturcamping står scenen redo för öppna konserter under sommarveckorna. Olika trubadurer och musikgrupper har bokats in (preliminärt) och spela inför sommargästerna. Gratis inträde! Frivilliga avgifter tas tacksamt emot och investeras i nästa års sommarprogram.

  • Vecka 24 – Eat´n meet med open air program, Pingstkyrkan Västervik, 15/6
  • Vecka 25 – Missionsbåten Shalom, sång o musik, 21/6, kl.18, kl. 20
  • Vecka 26 – Andreas & Mari Wirsen, en vind från himlen, 29/6, kl. 19.30
  • Vecka 27 – Mats & Kristina Björling, 7/7, Sånger med vittnesbörd, kl. 19.30
  • Vecka 28 – Johan & Gunilla Sigvardsson blir ”highlight” den 9/7, kl. 19.30
  • Vecka 29 – ”Vereint” – ett tysk konstnärs-nätverk av unga musiker, vissa kväller
  • Vecka 30 – Simon Åhdal, kvällsmöte den 27/7, nyfiken på old age? kl 18.30
  • Vecka 31 – Besök av Mikaela Simonsson den 29/7, kl 18.00
  • Vecka 32- Besök av BnST, 9/8, kl. 18.oo

Skärgårdstur med Paulina

gråsäl

Foto: Dan Jungvall

Vad sägs om en härlig naturupplevelse – en aktivitet för både kropp och själ, där vi oftast möter den majestätiska havsörnen med ett vingspann på 250 cm eller gråsälen som kan blir upp till tre meter lång. Blankaholms Camping erbjuder båtturen med kvalificerad personal i egen regi. Båten Paulina tar med er i en underbar miljö, där ni glömmer vardagen och kan koppla av från allt annat under ca: 2-3 timmar.

Skärgårdsturen går av stapeln varje dag kl. 14 (ej söndag) om vi är minst 4 deltagare. Boka in dig på en av våra gemensamma utflykter. Anmäl dig i god tid. Mer information om äventyrer och utflykter på Blankaholm Naturcamping hittar du på blankaholmscamping.se/evenemang.html

Vid bokning av konferensgrupper eller privata sällskap går utflykten även att kombinera med lunch på restaurang Östra Skälö. Övriga tider enligt överenskommelse. Frågor? Fråga vid receptionen, 0701-602020 eller naturcamping@oulook.com.

Klätterutflykt

En naturupplevelse i kombination med utmaningar för både kropp och psyke? Utomhusklättring är ett äventyr som passar de allra flesta med ett intresse för sport och friluftsliv.Blankaholms Camping erbjuder klätterutflykter tillsammans med en erfaren och certifierad sportklättringsinstruktör. Vi klättrar på Valstadberget utanför Västervik, som har upp till 12 meter höga leder. All utrustning, däribland rep, selar och skor, ingår.
Boka in dig på en av våra gemensamma utflykter. Ni blir då upphämtade vid receptionen kl 15, och är åter på campingen vid 20-tiden eller enligt överensk. Utflykten blir av om vi är minst fem deltagare. Max antal deltagare är 10. Kostnad: 600 kr per person, inklusive resa.Information 0701-602020 eller naturcamping@outlook.com

Arkeologiska turer

Du kanske inte kan vara med på en utgrävning, men du kan få en spännande tur i professionell anda. Michael Dahlin står sommaren 2019 till campinggästernas förfogande med dagliga arkeologiska vandringar. Vi utgår vanligtvis från receptionen kl 10. Var med på en tidsresa som tar ca: 2-3 timmar. Vi bjuder på förmiddagsfika.

Boka in dig på en av våra gemensamma utflykter. Anmäl dig i god tid. Utflykten blir av om vi är minst 4 deltagare. Klädsel: Oöm och fasta skor. Mer info på blankaholmscamping.se/evenemang.html

PLats: 593 97 Blankaholm