I ett vackert strövområde mitt i Hultsfred upptäcker du och din familj den ideala platsen för en avkopplande semester: Camping Hultsfred. Vid sjön Hulingen nära Hultsfreds hembygdspark bor ni lugnt och samtidigt central i egen campingvagn eller stuga. Det finns 17 små stugor att hyra som alla är utrustade med kaffebryggare, kylskåp, täcken och kuddar. Linne för engångsbruk kan köpas (60:- /set) eller ta med dina egna.

På Camping Hultsfred skall alla trivas, därför hälsar vi gäster med husdjur / hundar välkommen. Det finns en hundstrand vi Hulingen, där din fyrbenta vän får springa fritt. Samtidigt reserverar vi djurfria stugor som företrädesvis hyrs ut till pälsdjurallergiker.

Campingen bjuder till lek och bad, det finns ett café och en båtuthyrning för upptäcktsresor på sjön. Hultsfred är en pärla i Småland och en bra utgångspunkt för aktiviteter och utflykter. Åk den smalspåriga järnvägen med autentiska rälsbussarna från Hultsfred hela vägen till Västervik. Eller prova på cykeldressinen för en annorlunda picknickresa. Det finns mängder med mysiga stopp längs vägen, badplatser, vandringsleder eller fiskevatten.

De största sevärdheter i regionen är bara en kort bilfärd bort: Astrid Lindgrens Värld, Glasriket eller Kleva Gruva. Ännu närmare ligger en älgpark, fågelreservatet eller fiskeparadiset Stora Hammarsjön. Hultsfred är därför ideal för cykelsemester med hela familjen.

camping hultsfred husbil stugor fiske sjö båt cykel vandring familj
Öppet 1 maj – 15 september

Öppettider

Måndag

08:00 - 18:00

Tisdag

08:00 - 18:00

Onsdag

08:00 - 18:00

Torsdag

08:00 - 18:00

Fredag

08:00 - 18:00

Lördag

08:00 - 18:00

Söndag

08:00 - 18:00

1 maj – 15 september

Kontakt