På Emmaboda Camping hittar du både ställplats och stuga för en aktiv semester! Direkt i anslutning till Emmaboda bad- och träningscenter finns denna camping med tre stjärnor som bjuder på 35 campingplatser med el och fem självhushållsstugor med fyra bäddar var. Stugorna är utrustade med kylskåp med frysfack. I en av stugorna är husdjur välkomna. Området är uppkopplad med fri wifi.

Är du på väg till träning eller tävling i Emmaboda bad- och träningscenter är campingen bredvid det självklara valet. Den stora anläggningen lockar till en aktiv fritid med simhall samt hoppbassäng, aquarutsch, bubbelpool, solarier, gym och café. Har man badat tillräckligt väntar motionsspår, cykeluthyrning, minigolf, boule, ute gym, hinderbana och beachvollyboll i denna fina del av Emmaboda.

På campingen ser vi till din komfort med toaletter, duschar och matlagningsmöjligheter i en handikappvänlig servicebyggnad. Lakan finns att hyra.

Emmabodas centrum ligger bara 1 km ifrån campingen. Den kulturellt intresserade kör en kort sträcka till Duvemåla där den berömda ”Christina från Duvemåla” skall komma ifrån. Den fiktiva personen i Vilhelm Mobergs roman sägs ha stora likheter med Mobergs mormor som bodde hela sitt liv i Duvemåla. Hennes hus revs på 1930-talet, men Rundqvistagården mittemot visar upp en välbevarad kulturmiljö med åkrar, ängar och den naturskyddade skogen. Under somrarna erbjuds guidningar här, och ett litet fikaställe lockar med hembakat bröd. Man kan även ta vägen runt Boda och besöka Glass Factory.

emmaboda camping husbil stugor barn cykel
Öppet året runt
Full service: v. 26-32

Öppettider

Måndag

09:00 - 20:00

Tisdag

09:00 - 20:00

Onsdag

09:00 - 20:00

Torsdag

09:00 - 20:00

Fredag

09:00 - 20:00

Lördag

09:00 - 20:00

Söndag

09:00 - 20:00

Öppet året runt Full service: v. 26-32

Kontakt