I den idylliska miljön i östra Småland ligger Långsjöns Stugor & Camping. Här finns mysiga tältplatser och 42 rymliga husbil- och husvagnsplatser med el, många med en vacker utsikt över sjön. Anläggningen bjuder även på nio hemtrevliga stugor, de flesta är fullt utrustade med kök, dusch och toalett. De ligger utplacerade i de natursköna områdena, alla med utsikt över sjön.

På Långsjöns camping finns det mycket att göra! Är du intresserad av att fiska så säljs fiskekort för fiske i Långsjön samt de närliggande ädelfisk-sjöarna. Upptäck den vackra Långsjön genom att hyra motorbåt, roddbåt eller kanot och paddla i lugnt vatten. Sjön har omväxlande natur och gott om badmöjligheter efter stränderna. Där finns även ett lite kiosk med café, där vi dagligen bakar frallor mm.

Vill du hellre stanna i land kan du hyra en cykel och ta en skön tur i naturen. Anläggningens personal tipsar om många fina vägar och tillhandahåller kartor. Långsjön Camping är ett bra utgångspunkt för olika aktiviteter, till exempel Astrid Lindgren’s värld, Skärgården, Smalspåret, Älgparken. Njut av långa sommarkvällar efter en aktivitetsfylld dag: Campingens grillplats lockar till avkopplande stunder med familj och goda vänner.


Campingen öppet 17 april – 3 november
Stugorna uthyres 15 mars – 24 november

Öppettider

Måndag

-

Tisdag

-

Onsdag

-

Torsdag

-

Fredag

-

Lördag

-

Söndag

-

Campingen öppet 17 april - 3 november Stugorna uthyres 15 mars - 24 november

Kontakt