I den vackraste småländska vildmarken ligger Ödevata Gårdshotell & FiskeCamp. En camping-, boende-, och konferensanläggning som erbjuder naturupplevelser på land och vatten. Som namnet antyder är anläggningen ett eldorado för sportfiskare som älskar att utforska hela 5 sjöar, bl a med en av hyrbåtarna. Men även familjer och ungdomsgrupper gillar Ödevata för att få sina första napp från bryggan.

Ytterligare aktiviteter ute i naturen erbjuds i form av utomhusmatlagning, bastubad, paddling eller vandring. Gäster får upptäcka den vilda orörda naturen på egen hand eller med guide. Diverse paketerbjudanden buntar ihop det bästa som platsen har att ge.

Ödevata är en året-runt-camping som tar emot upp till 15 husbilar/ husvagnar fördelat på två platser med el-anslutning. Campare har tillgång till dusch- och toalettutrymmen samt en plats att diska inomhus. Vill man lyxa till det bokar man ett hotellrum med sjöutsikt eller ett av tre semesterhus på egen sjötomt!

Som enskild eller med familjen kommer du uppleva en fri och ostörd campingsemester, men Ödevata är en helt unik plats även för större grupper, föreningar eller idrottslag! Utöver campingen är det möjligt att hyra hela Gårdshotellet för gruppens ändamål. Ödevata är en mötesplats där gäster får möta naturen, varandra och sig själva.

ikoner_Odevata
Familjen Axelsson bor på Ödevata Gård och kan därför alltid ta hand om sina gäster, året runt

Öppettider

Måndag

-

Tisdag

-

Onsdag

-

Torsdag

-

Fredag

-

Lördag

-

Söndag

-

Familjen Axelsson bor på Ödevata Gård och kan därför alltid ta hand om sina gäster, året runt

Kontakt