Tingsryd Resort är en modern semesteranläggning med fokus på kvalité, god service och spännande upplevelser som blir till härliga minnen för livet. Vare sig du vill ha lugna lata dagar eller fylla dem med äventyr. Campingsemester med barnen, konferensdagar med firman eller en avslappnande spa-besök med bastu och jacuzzi. Vi har upplevelser till alla, året runt!

Vi är en välskött, 4-stjärnig familjecamping med härlig utsikt intill sjön Tiken. Stora campingtomter med eluttag och kabel-TV. Dessutom erbjuds stugby med självhushållsstugor och villavagnar med hög standard och även enklare 2-4 bädds-campingstugor.

I restaurang ”Mårdslycke” kan du njuta av hemlagad husmanskost med sagolik utsikt över sjön Tiken. Här finns alla förutsättningen för en lyckad konferens i en lugn och avkopplande miljö.

Mängder av aktiviteter och utflyktsmål i närheten gör din vistelse i Tingsryd till ett äventyr. Just därför är vi barnens favorit och det perfekta semestermålet för hela familjen. Med cirkusföreställning varje kväll hela sommaren, turer med hästskjuts från campingen till centrum eller en nybyggd äventyrsgolfbana. Campingen ligger mitt i ett vandrings- och cykelparadis, och sjön Tiken bjuder på fint fiske med fångster av gös, gädda och abborre.

Se även våra säsongerbjudanden som går efter årstidernas takt. Vi har öppet året runt!

tingsryd resort camping husbil stugor fiske sjö båt cykel vandring familj restaurang
Öppet året runt
Restaurang: mån – fre 11:00 – 14:00

Kontakt