Vimmerby Camping är en naturnära campingplats för hela familjen, belägen direkt vid sjön Nossen strax utanför staden och bara 10 minuter från Astrid Lindgrens Värld. Badplatsen med den barnvänliga stranden anses som den bästa i Vimmerbys kommun! I naturskönt läge med sluttningar och sjöutsikt lockar campingen alla som söker lugn och vila i naturen.

Anläggningen är familjeägd sedan många år och erbjuder olika former av boende för en perfekt semester! På campingområdet finns 192 elplatser såsom cirka 140 platser för tält och husvagnar utan el. Två servicebyggnader inom området är utrustade med bland annat kök, toaletter, duschar, tvättmaskiner, torktumlare och skötbord.

Över 25 stugor ligger på en sluttning med en fantastisk utsikt över sjön. Stugorna har 4 till 6 bäddar och en bra möblering/utrustning för självhushåll. Det finns även semesterlägenheter på 22 kvadrat att hyra på Vimmerby Camping, samtliga med plats för 4 till 6 personer, och med dusch och WC.

Aktiviteter finns gott om i Vimmerby: På själva campingen kan man visa upp kommunens finaste badplats – med klätterställning och gungor, båtar till uthyrning, sjöbastu, minigolf och fiskemöjligheter bland mycket annat. Minigolf, grillplats och ytterligare två lekplatser ligger inne på campingområdet. I den egna Restaurangen ”Nossen” erbjuds frukost och kvällsservering, under högsäsong i form av en härlig buffé!

ikoner vimmerby

Öppet 17 april – 31 oktober
Fullservice 6 juni – 17 augusti

Kontakt